Maak het bespreekbaar

Gepubliceerd op 10 januari 2021 om 18:06

Velen gingen mij al voor: Cornelie Egelie-Sprenger, Charlotte Bouwman, de dsmmeisjes Rivka Ruiter en Anne Koeleman, Nadia van der Sluis. Psychische gezondheid, psychische problemen, mentale klachten of zoals ik het zelf noem mentale ontregeling uit de taboesfeer halen en bespreekbaar maken.

Ik ben Michelle en mijn mentale ontregeling bestaat uit depressiviteit en gegeneraliseerde angst- en paniekstoornis. Ik ben niet mijn diagnose. Ik heb alleen van tijd tot tijd last van de schurende kant van mezelf en soms het leven.

Mijn visie: leven in een maatschappij waarin we accepteren dat mentale ontregeling soms bij het leven hoort en dat er veilige plekken zijn waar we ongedwongen kunnen leren om te gaan met de schurende kant van het leven en van onszelf.

Mijn missie: mentale ontregeling uit de taboesfeer halen en bespreekbaar maken door het delen van mijn eigen ervaringen. 

En daarom ga ik vanaf nu mijn eigen ervaringen delen opdat het misschien anderen kan helpen, ondersteunen of zelfs inspireren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.